søndag 26. august 2012

Startskuddet!

Da var det gjort! Jeg har herved opprettet meg en blogg. Har lenge fulgt med på andres blogger med stor iver. Men dette må da være så vanskelig og ta fryktelig mye tid har jeg nå tenkt. Og det kan hende det både er vanskelig og tar tid, men hvorfor ikke prøve! Ser jo at jeg har mye å lære ved utforming og oppsett av bloggen, så ser for meg at det vil bli mye endringer underveis. Men er bare en vei å gå i dette tilfellet...og det er OPP!

Problemet mitt er jo at jeg har så utrolig mange interesse felt...så her blir det nok en god miks av alt!
Er veldig opptatt av livsstil og prøver etter beste evne å leve etter lchf. Med en mann som er SVÆRT interessert i kosthold, trennig ol. Så blir det testet ut diverse forskjellige varianter i heimen. Men det viktigste for oss er vi gir våre to små gutter på 1 og 3 år en god og solid start på livet.
Er ganske nylig blitt introdusert for supermat. Noe jeg syns er utrolig interessant! Er ganske fersk og prøver ut litt etter litt. Og iHerb er tatt i bruk og bestillingene går jevnlig :)

Eller er jeg interessert i interiør, og glad i å lage ting selv og komme på nye ideer. Noe jeg ikke alltid får så mye tid til, så tror jeg må begynne å skrive ned alle tingene som popper opp i hodet ;)
Nå som sommeren er over er jeg kommet igang med strikking og hekling igjen! Noe jeg startet med da jeg ble gravid med førstemann. Så jeg er langt ifra dreven og skulle ønske jeg var langt raskere, for er jo så utrolig mye jeg har lyst til å lage! Blir ikke de største prosjektene akkurat. Har ikke dristet meg til å strikke noe stort til meg selv ennå, men har litt lyst til å hive meg på en Skappel genser! I skrivende stund holder jeg på med en egenkomponert genser som egentlig skulle være til eldstemann.....men etter å ha blitt ferdig med bolen ser det ut til at den blir til minsten! Bilder kommer sikkert etterhvert!
Foto syns jeg også er veldig artig...men har blitt litt nedprioritert. Så desverre brukes auto funksjonen litt for ofte!

Dette er vel bare noen av de få interesse feltene mine. Men mesteparten av tiden går jo med til hverdagslivet med to små gutter og samboer. Noe som til tider kan være ganske så krevende om jeg må innrømme det. Er begynt i jobb igjen og, men dog 50%. Jobber som prosesstekniker offshore...så da er jeg borte ei uke før det er hjem i fem. Høres ikke dumt ut nei....det er det ikke heller, men har nå hatt han minste hjemme frem til nå. Så er vel omtrent som en forlenget permisjon. Men blir nok snart tilbake til det virkelige arbeidsliv og 100% stilling.

Er i skrivende stund på jobb...så får bruke fritiden min her på å prøve å få denne bloggen opp og gå. Så får bildene og forhåpentligvis noen innlegg vente til jeg kommer hjem! Og det er bare ei uke til....måtte stå 2 uker denne gangen. Så gleeeeder meg allerede til å komme hjem til guttene mine :)

Takk for nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar