søndag 28. oktober 2012

Søndagsmorgen....og litt kjøkken

God morgen....begynner vel å bli ut på dagen allerede men...
Her i hus har mor fått sove litt utpå, helt herlig! Men alltid like morro å se hva man våkner til.
En trøtt stor gutt(mann) i sofaen og to små gutter som storkoser seg. De har bygget hytte med stoler og bord, og alt står på hodet. Men man kan ikke annet en å smile....kaoset råder, men de har det jo så gøy! Og vil jo at mamma skal komme på besøk på hytta med engang!! Da er det bare legge seg ned på alle fire og begi seg ut i barnas verden. Og det er jo morro! 

Noen ganger lurer jeg på hvor grensen skal gå? Er ikke alltid vi tillater alle påfunn som kommer, men barn skal jo få utfolde seg. Så får jeg legg ordenssansen og fornuften min på hylle iblant :) Og søndagen er jo litt "fridag" for oss alle. Ungene styrer seg selv i sin verden, jeg får drikke kaffen i ro med blogging og strikkesaker, og mannen får lagt seg nedpå litt for å lade batteriene for resten av dagen :)

Nå er det hvertfall en fryd å entre kjøkkenet for å hente seg en kopp kaffe! Fikk opp nye sjalusiskap her om dagen. Var rene tålmodighets prøven for meg, men jommen gikk det til slutt! Og ganske fornøyd med resultatet. Skapene kjøpte jeg på ikea, som resten av kjøkkenet. Er et lite kjøkken, men vi var fast bestemt på smeg kjøleskap og komfyr da vi tegnet kjøkkenet. Da med resultat av lite skap- og benkplass. Så disse nye skapene var etterlengtet! Hadde lenge planer om åpen hylleløsning på hele veggen, noe jeg syns er så lekkert. Men her tok den praktiske fornuften over og det ble montert overskap og nå sjalusiskap. Men det må jeg si, er jo plass til utrolig MYE i de skapene! Har fått inn kaffemaskinen og. En som jeg med tiden gjerne vil bytte ut med en skikkelig kaffemaskin. Så tips mottaes med takk her :)Så nå gjenstår det flislegging, behandling av benkeplata,kanskje noen gardiner/kappe og litt styling...så skal jeg være fornøyd for en stund ;)
Men først skal søndagen nytes med familie :)
Og litt mer kaffe og strikking :P

-kvist

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar