torsdag 25. oktober 2012

Morgenstund har gull i munn...

den som står opp tidlig har størst sjanse til å oppnå 

  sitt mål/få suksess


Støtter meg til ordtaket i de tilfeller mintsemann er grytidlig oppe :) Ikke så altfor galt idag, men noen ganger lurer jeg på hvor han får energien fra når han våkner midt på svarteste natta og er blid og klar for å møte dagen! Er i enkelte tilfeller oppriktig irritert på han, men heldigvis går det fort over.
Idag var deriomot en herlig morgen. Ingen for tidlig oppe, jeg fikk fem min for meg selv før mannen dro på jobb. Og så fikk jeg og de minste guttene mine er herlig og rolig morgen!
En av fordelene med jobben min er de ukene hjemme og friheten til å kunne ta seg gooood tid på starten av dagen! Ungene er fornøyde (jeg er fornøyd etter en kopp kaffe) og vi bare koser oss. Idag var det først litt kos med dyne i sofaen, litt barnetv, og mor fikk kaffen sin. Før det ble disket opp med en frokostbuffe! (ikke hver dag dette..hehe) Men er slike øyeblikk i hverdagen som er viktige å nyte!!!


Men nå er ungene levert, og jeg er igang med husvask. Nedvask av kjøkken før oppmontering av noen nye sjalusiskap....gleder meg til å få de opp, men vasking først! Gleden etterpå :)

Ha en strålende høstdag!
Hvis jeg skulle bli ferdig med kjøkkenet skal jeg prøve å poste litt bilder.1 kommentar:

  1. Høyres herleg ut! Eg har det verst om morgenen med desse skadane i ryggen min. Stiv og støl. Saknar effektive morgener! :) Tusen takk for fine ord! Eg veit ikkje om ein bør innrømme at ein har stole print på nettet? Men det har eg altså gjort. Tenkte å lage eit innlegg om kunstnarane bak, for å få litt betre samvet. Eg har berre ikkje råd til å kjøpe akkurat no. Førjulstida tek på kontoen ;) Originalbilda er mykje større og finare!

    Ha ein fortsatt fin dag!
    Klem,
    e :)

    SvarSlett