mandag 25. februar 2013

Kjøkkenprosjekt

Foarandring fryder alltid! Eller hvertfall noen ganger....

Fikk en trang her om dagen til å sette igang med noe. Må være sola som gjør det! For vinterstid syns jeg det kan være litt tiltak å komme igang med ting iblant. Så da var det bare å ta vare på den trangen og gyve løs!

Denne ganga ble det kjøkken benken! Oooog omorganisering og flytting av diverser kommoder og oppbevarings løsninger(for ente gang!!)......så det vil si at det ikke akkurat har sett ryddig ut her i det siste!
Og behovet for mer plass blir bare mer og mer tydelig. Altså man klarer seg jo....men når man har en brukende kjeller og egentlig har bestemt seg for at den skal pusses opp. Ja da burde man vel bare gå igang! Så nå må bare våren komme....for da kommer jeg og igang!

Men altså.....fikk hvertfall startet på kjøkkenetResultatet skal jeg vise senere :)


Gikk like gjerne igang med den "flotte" leca pipa vår i ganga. Her ble det dekorpuss, men ble ikke helt fornøyd. Så må se det litt ann der hva vi skal gjøre!

Her er hvertfall før bilde:Sola skinner her på Sørlandet idag og skulle så gjerne gått igang med noe, eller bare vært ute. Men begge guttene er hjemme syke...så blir nok ikke det store på meg idag!


Må nok nøye meg med et blogginnlegg (etter en lengre pause!) og litt strikking


Ha en strålende dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar