tirsdag 11. september 2012

iHerb levering!

Alltid gøy med pakke på døra!Og jammen kom det ikke to i slengen. Har hjemmedag idag med ungene, så var stor stas med pakke for de og. Var helst størstemann som gjerne ville hjelpe og åpne. Og etter å ha åpna ville han jo selvfølgelig smake og!
Her er leveransen
Var tilbud på hvite chia frø her forrige helg. Har ikke prøvd de før, men de gjør vel samme nytten som de vanlige? Kokos olje går det jo hele tiden, men de var tom for den store boksen så da ble den minste. Hadde tenkt å bestille spirulinaen til Pure Planet med den er discontinued!! Så tenkte å prøve denne, noen som har erfaringer med den?
Ellers var det på tide med påfyll av Best of Greens. Er stort sett denne ungene får, en god blanding! Så da eldstemann fikk med seg at den var til de, var han klar for den grønne superdrikken sin! Han syns det er helt nydelig og vil alltid ha mer! Ikke helt som mora der....må igrunnen tvinge det litt i meg ;)

Synes det er veldig spennende med supermat, men vil kalle meg ganske så fersk innen det. Så hvis noen har tips tar jeg gjerne imot! Spesielt når det gjelder unger. Nå har de ingen plager og er stort sett friske. Men vil selvfølgelig det beste for barnene mine! Så nå har vi klart oss uten brød i flere måneder. De fikk ikke mye av det før heller, og sukker og fint mel har vi alltid holdt oss unna. Skal ikke si det ikke finnes unntak! Er ikke så lett i dagens samfunn det, men vi prøver hvertfall. Og jeg tenker så lenge de får god og sunn mat hjemme er mye gjort!
Så her går det mye i pannekaker, egg i forskjellige former, grøt, grønnsaker ol til frokost og kvelds. Men alltid på leting etter flere alternativer :) Baker litt brød og knekkebrød av og til, men har en vei å gå   for å komme inn i rutine med det.

Skal etterhvert prøve å legge inn litt av oppskriftene jeg bruker.
Og hvis du vil bestille på iHerb så bruk gjerne rabattkoden min JIJ158 og få 5$ i avslag ved første bestilling.

Men nå nærmer det seg kveldsmat for de små....så får gå igang! Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Oi, merker dere er litt mer avansert i matveien enn det vi er.
  Her er interessen for mat heller laber...trist.
  Det hender likevel at vi kan glimte til i blant.

  Takk for kommentar inne hos meg. Det varmer.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. ja interessen er der hvertfall!men ikke allid at vi er så avanserte, skal helst være enkelt og raskt og :) så det passer inn i en familie hverdag!
  Ja er en flott og inspirerende blogg du har!har mye å lære ennå :)

  ha en fin helg :)

  SvarSlett