søndag 2. september 2012

Snaaaart hjemreise....og som vanlig mange planer i hodet!

Da nærmer det seg hjemreise! I utgangspunktet bare to netter igjen, men etter værmeldingen å bedømme kan det se dårlig ut! Så blir nok ikke noe helikopter som kan lande her hvis været slår til :( Sånn er det jo bare, men kjenner jeg virkelig jeg begynner å savne guttene mine nå! Selv om han eldste ikke akkurat har tid til å prate med meg når jeg ringer! Forutenom hvis jeg har på meg kjeledressen og hjelmen....og hvis jeg slår til og viser han skiftenøkkelen blir han jo supergira! Så tror nok de har det godt der hjemme.....men gleder meg selvfølgelig til å komme hjem!

Og tenker det skal bli litt mer gang på bloggen her og da :) Har som vanlig etter nattskift ørten ideer i hodet mitt som jeg planlegger å få utført når jeg kommer hjem. Og jeg er heldig får jeg utført en håndfull av de! Ei som snakker om alt som skal bli gjort og som ikke alltid får det utført....det er meg! Men så er det jammen meg ikke bare bare med små barn og hus og heim heller....selv om jeg ikke jobber når jeg er hjemme. Har et lite håp om få gjort litt mer nå som minsten nettopp har begynt i barnehagen. Så tenker jeg må velge ut et par ting og sette på "lista", så kan det jo hende jeg får gjort noe.

Bor i et hus fra 1976 som vi kjøpte for rett over fire år siden. Var ikke akkurat mulig å bare flytte rett inn, så vi har mer eller mindre renovert hele hovedetasjen(2 etasje). Så rakk vi akkurat å flytte inn, sånn halvveis ferdig, rett før eldstemann kom til verden. Og vi er ennå litt halveis ferdige! Kjelleren er neste store prosjektet som skal igang....har et håp om å være ferdig til jul, men tja! Er kanskje ikke helt realistisk av meg.Vi får nå se!
Ikke er jeg noe altmuligmann (selv om jeg prøver) og ikke har jeg en altmuligmann som kan gjøre det for meg heller, men heldigvis er han så flink på mye annet ;)
Da blir det til at man må leie inn dyr arbeidskraft, noe man heller ikke bare alltid har råd til. Så da går det som det må gå....det tar tid og man prøver kanskje litt selv.

Tenkte å prøve å gjøre meg ferdig med noen av prosjektene mine i hovedetasjen da
- pusse lecapipe
- male vinduskarmer
- velge ovn til stua og brannmuren bak

Tre ting bør jeg jo klare! Og når jeg nå har skrevet det ned svart på hvitt blir jeg kanskje tvunget til å klare det?
Skal legge ut litt bilder når jeg bare kommer meg hjem, så kan jeg kanskje få litt tips og ideer til ovn og brannmuren bak. Har så lyst på "betong" vegg bak, så har en liten plan på akkurat det tror jeg.

Eller får jeg vel litt jobb med å få til denne bloggen! Merker at jeg ikke akkurat er noe datageni. Så tips mottaes med takk.

Da skeier jeg snart ut for natta. Så dere andre i normal døgnrytme får ha en god dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar