torsdag 25. april 2013

Skjærgårdsstrikk


Har hatt så lyst til å strikke skjærgårsgenseren fra pickles til guttene, og samtidig hatt så lyst til å prøve og strikke med Geisk garnet.

Så da ble det slik!

Veldig grei genser og strikke, og tenker den blir kjempefin nå utover vår og sommer.
Geisk garnet syns jeg er utrolig fint og mange fine farger. Desverre er jeg ikke helt fornøyd med kvaliteten! Er nesten litt rått i seg og ryker veldig fort. Heldigvis ikke så mye montering på denne genseren, men monterte med dobbel tråd under armene, så håper det holder en stund! På skuldrene vevde jeg sammen, så litt mer elastisk.
Det får holde det det holder! Men gutter er jo gutter og hekter seg opp i det utroligste ;)Liker godt halsen på denne genseren. Og knapper er fine detaljer
For øyeblikket er det ennå en pickles oppskrift jeg holder på med.
Genser på en kveld!
Her er det dog IKKE på en kveld. Sjelden jeg får sitte så lenge omgangen. Men tar jo ikke direkte laaang tid på pinn 20 da! Jepp....du hørte riktig, pinne 20!!!
Føles som jeg sitter med svære greiner og strikker.
Men fort går det!

Og veldig spent på det ferdige resultatet....garnet er hvertfall helt nydeli!
5 kommentarer:

 1. Hei der!!
  så flotte gensere du har strikket! Kjempetøffe! Synd med kvaliteten på garnet da, så irriterende når tråden ryker lett...
  Ha ei fin ny uke!
  Siri

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Er utrolig mye fint å finne blant pickles oppskriftene! Men nå skal jeg inn og titte mer på blohggen din.....gleder meg :) Ha ei finfin uke du og!

  SvarSlett
 3. Oj, så utrolig fine gensere! Digger fargene:-) Har kun brukt Geilsk til votter. Kjedelig når man opplever at kvaliteten er dårlig.

  SvarSlett
 4. Takktakk!Ja irriterer meg litt ennå med det garnet, og spesielt når den nå rakna ved nesten første gangs bruk!Men bestilte meg no nytt garn på pickles så blir kanskje en ny en, for syns genseren er så fin :)får bruke resten på no sånt som votter eller noe til små som kanskje ikke er borti så mye som guttene mine :)

  SvarSlett
 5. Åh, disse genserne var virkelig nydelige, både farger og mønster og uttrykk! Kjekt at du ville bli med på giborten min :)

  SvarSlett