onsdag 30. januar 2013

Mini skappelgenser

Da var endelig den lille skappelgenseren til niesa Elea ferdig!
Dog litt for sein bursdagspresang, men tipper den ikkestrikkende mora hvertfall blir fornøyd. Og frøkna kommer nok til å se så snaisen ut :)

Nabojenta fylte også to her om dagen, så guttene skal bort med en liten bursdagsgave. Så da benyttet jeg kvelden igår til å hekle en liten veske til henne. 
Er jo alltid stas for små frøkner med veske til små ting & tangFikk på en helt vanlig onsdag lyst på noe ekstra godt til lunsj.
Så da ble det litt chia pudding/fromasj. 

Ble inntatt med sola tittende inn vinduet!
Stille før stormen tydeligvis


Inneholder:

Fløte
Chia frø (rik på omega!)
Kakao
Bittelitt agave eller yacon sirup

og 
litt kakao nibs på toppen 


Kan nytes med god samvittigehet :)-carina-


2 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! :)
  Så nydelig genser og ikke minst veske du har laget, heldige de som skal få bære rundt på det :)
  Gleder meg til å se mer til restegarnteppet jeg så et innlegg om litt lenger ned på siden ;) Det gav meg ett lite dytt til å BLI FERDIG med prosjekter, altfor lett å begynne på noe, men verre å få det avsluttet %-)
  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk selv :) Er akkurat det jeg er redd for selv...å ikke bli ferdig med det! Så tenkte jeg kanskje ville sette litt mer press på meg selv med å legge det ut her ;) tiden vi jo vise! Har en tendens til å ha litt for mange prosjekter på en gang....men er jo fordi det er så MORRO! Og så får man jo alltid ny inspirasjon og lyst på mer når man er inne på blogger som din!

  SvarSlett