søndag 27. januar 2013

Peiskos

Nyter ennå å kunne fyre opp i ovnen på morgenen! Mildværet er kommet og hadde vel strengt tatt ikke trengt å fyre opp. Men med en rolig søndagsmorgen uten spesielle planer blir det en del av kosen!

Har ennå ikke helt funnet ut hvordan vi skal få gjort det bak ovnen. Vil jo som sagt ha mur/betongvegg helt opp til skråtaket. Har vært innpå både ferdige brannmursplater og betonglook maling. Første alternativ blir jo rimelig dyrt. Andre vil nok kanskje ikke bli mur aktig nok så lenge det ikke vil bygge noe (ut fra veggen). 
Så hvis noen har noen andre gode ideer og dele....PLEASE DO!


Sett meg blind på veggen tror jeg. Så igår satte jeg opp noen gamle fruktkasser for litt forandring. Ble ganske trivelig, men sikkert ikke siste gang jeg forandrer noe på den veggen der!
Blir nok ikke fornøyd før jeg får opp betongveggen min ;)

Goood søndag!
Mannen ligger med migrene :( Så meg og guttene tar oss en tur på håndballkamp,og kaffe hos moromor og morfar etterpå. Skikkelig søndag :)

2 kommentarer:

  1. Hva med sånn skifervegg? Uansett. Finfin peis :)

    SvarSlett
  2. FrkKvist.blogspot.com27. januar 2013 kl. 12:29

    Hm...den skal tas med i betraktninga!er jo veldig tidløst.i motsetning til betong kanskje?er jo hot nå,men hvor lenge?! Men liker den litt røffe finishen på den ;)

    SvarSlett